Zelfstandig werkend kok (FT 40 uur) / EXCELLENT

Bij DEMAND Recruitment geen ellenlange vacatureteksten maar, kort en krachtig; voor wie zoeken wij, wie zoeken wij en wat bieden wij namens onze opdrachtgevers.

WIE ZOEKT JOU?
Werken op topniveau, zoekend naar die eerste ster? Begeleid worden door een top-chef en dat alles binnen een warm en professioneel team? Heb jij je sporen in de keuken verdient maar, ben je klaar voor het volgende niveau? Dan zoekt onze opdrachtgever jou! Onze opdrachtgever opereert in de omgeving van Den Haag.

WIE ZOEKEN WIJ?
Je bent al enkele jaren zelfstandig werken kok, houdt ervan om op niveau te koken en wil dit verder ontwikkelen. Je bent vanzelfsprekend in het bezit van de juiste vakdiploma’s en het koksberoep kent voor jou geen geheimen meer. Je werkt samen met de chef-de-partie om jouw partie naar een hoger niveau te tillen.

Wij zoeken iemand die:

  • Zich continu wilt ontwikkelen;
  • Opzoek is naar perfectie;
  • Zich als een vis in het water voelt in een team;
  • Kwaliteit als prioriteit heeft;
  • In bezit is van een niveau 4 diploma;
  • Stress niet kent.

WAT IS HET AANBOD?
Je komt te werken op een heel hoog niveau wat betreft voedselbereiding en service. De eigenaar wilt hiervoor best investeren indien het grote talent voorbijkomt. Vandaar dat we zeggen: salaris is in overleg. Wel doet de organisatie aan teambuilding en is er altijd ruimte voor gezelligheid. Je ontvangt 28 vakantiedagen. Reiskosten is geen probleem tot een maximum van 30 kilometer enkele reis.

Reageren? Doe dit via onderstaande button. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Stephen de Man via 010-2004282 of per email: stephen.deman@demandrecruitment.com. Een vernieuwende sollicitatie heeft altijd een streepje voor.

Om onze dienstverlening te verbeteren worden alle bedrijfsactiviteiten van de Demand by SDM Group per heden uitgevoerd vanuit één centraalpunt; www.demandadvisory.com. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om onze website te bezoeken voor meer informatie of om contact op te nemen middels: +31 10 200 42 82 / info@demandadvisory.com