Talents

DEMAND is niet zomaar een recruitment agency. Wij schuiven niet met cv’s en plaatsen geen talenten puur als verdienmodel, maar enkel omdat jij matcht. Langdurige relaties met werkgevers waar jij jouw talent kan ontplooien, dat is onze passie. Wij zijn niet van onnodig lange procedures waarbij je niets hoort over de voortgang. Bij DEMAND geven wij gericht en constructieve feedback op een eventuele afwijzing, iets waar jij als toekomstig talent echt iets mee kunt! Wij coachen jou op weg naar jouw ideale baan. Naast recruiter zijn wij er ook voor jou als coach en dat verschil merk je.

Enthousiast geworden? Kijk eens wat DEMAND, naast een leuke baan, nog meer voor jou kan betekenen.

Vaak een vast onderdeel van het moderne recruitmentproces. Ben je niet zo sterk in assessments of wil je inzicht in jouw talent? Spreek eens vrijblijvend met een DEMAND coach en er gaat een wereld voor je open! Wij trainen jou niet voor assessments, wij coachen!

Je barst van het talent maar toch vis je iedere keer achter die ene baan? Waarom; vraag je jezelf af… Is het mijn motivatie, mijn cv of ging dat gesprek toch niet zo vlot als je had gehoopt?

Spreek eens vrijblijvend met een DEMAND coach, hij of zij heeft jarenlange ervaring en kan jou de handvatten aanreiken die je nodig hebt. Of het nu gaat om sollicitatietraining, Curriculum-Vitae analyses, motivatiebrieven schrijven of alleen om die ene simpele tip; Wij zijn jouw COACH, let us guide you!

Ken jij dat, je wekker gaat maar je mist de drive om op te staan? Dit is vaak een teken dat jij niet je “full-potentional” haalt. Wil je niet iedere ochtend (behalve op maandag) opstaan met een WAUW gevoel? Wij bij DEMAND wel en delen graag ons geheime recept met jou. Spreek eens vrijblijvend met een coach en er gaat een wereld voor je open. Loopbaanbegeleiding is niet nieuw, onze manier waarop wel!

Dit is waar het in onze carrière om draait! Die ene baan bij die ene werkgever waar je bij het lezen van de vacaturetekst al denkt; WAUW! Maar hoe trek ik hun aandacht? Hoe kom ik binnen en kan ik mijn skills laten zien of hoe pak ik ze in tijdens mijn sollicitatiegesprek. DEMAND begrijpt dit en denkt met je mee. Solliciteer bij ons op die ene baan met de WAUW-factor en wij nemen gegarandeerd contact met je op. Tot snel!

Whitepapers

Om onze dienstverlening te verbeteren worden alle bedrijfsactiviteiten van de Demand by SDM Group per heden uitgevoerd vanuit één centraalpunt; www.demandadvisory.com. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om onze website te bezoeken voor meer informatie of om contact op te nemen middels: +31 10 200 42 82 / info@demandadvisory.com