Restaurant Manager (FT 40 uur) / (VERVULD)

Bij DEMAND Recruitment geen ellenlange vacatureteksten maar, kort en krachtig; voor wie zoeken wij, wie zoeken wij en wat bieden wij namens onze opdrachtgevers.

WIE ZOEKT JOU?
Werken aan de toekomst van een snelgroeiend restaurantconcept in Nederland? Iedere dag ben je samen met de directie bezig om het niveau van dit concept naar een hoger plan te tillen. De organisatie kenmerkt zich als plat en informeel maar, richting de gast formeel maar warm.

WIE ZOEKEN WIJ?
Je hebt je sporen binnen de horeca verdient. Naast management ervaring bezit ook de expertise op het gebied van operationele zaken. Je bent in staat om tactisch te denken, rekening te houdende met de mogelijkheden die er zijn binnen een team. Als geen anders kun je schakelen tussen zakelijke belangen en de belangen van de gast. Daarnaast begrijp je de financiële consequenties en kennen marges voor jou geen geheimen. 

Wij zoeken iemand die:

  • Zich continu wilt ontwikkelen;
  • Opzoek is naar perfectie;
  • Zich als een vis in het water voelt in een team;
  • Kwaliteit als prioriteit heeft;
  • In bezit is van een MHS diploma aangevuld met HHS.
  • Stress niet kent.
  • Weet om te gaan met de zakelijke belangen.
  • Prioriteiten kan stellen.

WAT IS HET AANBOD?
Er worden zware eisen gesteld aan jouw kundigheid en daar mag je wel iets voor terug verwachten, dat begrijpt onze opdrachtgever.

Je ontvangt een goed salaris en jouw pensioen wordt geheel bekostigd door de werkgever. Zover de operatie het toelaat heb je zelf de controle over jouw werktijden, een goede werk en privé balans resulteert vaak in een betere output.

Verder kom je te werken in een warme organisatie die zich nog dagelijks ontwikkeld.

Reageren? Doe dit via onderstaande button. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Stephen de Man via 010-2004282 of per email: s.deman@demandrecruitment.com. Een vernieuwende sollicitatie heeft altijd een streepje voor.

Om onze dienstverlening te verbeteren worden alle bedrijfsactiviteiten van de Demand by SDM Group per heden uitgevoerd vanuit één centraalpunt; www.demandadvisory.com. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om onze website te bezoeken voor meer informatie of om contact op te nemen middels: +31 10 200 42 82 / info@demandadvisory.com