Medewerker Bediening (PT/FT 8-40 uur) (VERVULD)

Bij DEMAND Recruitment geen ellenlange vacatureteksten maar, kort en krachtig; voor wie zoeken wij, wie zoeken wij en wat bieden wij namens onze opdrachtgevers.

WIE ZOEKT JOU?
Voor een restaurant in het hart van Delft zijn wij opzoek naar medewerkers bediening zowel parttime als fulltime. Dit nieuwe restaurant heeft een eigentijdse inrichting en heeft als doel zich uit te breiden in andere steden. Je komt te werken in een hecht team met als aanspreekpunt de eigenaar. De eigenaar staat open voor feedback om het product/dienstverlening te verbeteren.

WIE ZOEKEN WIJ?
Gastvrijheid is je tweede natuur, je weet wat de gast wil en weet handig in te spelen op de wensen van de gast. Je bent studerend aan de Hotelschool of je bent afgestudeerd en klaar voor je eerste echte stappen in de horeca.

Wij zoeken iemand die:

  • Graag carriere maakt in de horeca;
  • Stressbestendig is;
  • De gast met een tevreden gevoel naar huis wil laten gaan;
  • Graag hoger op komt;
  • In teamverband kan werken.

WAT IS HET AANBOD?
Je komt te werken in een goed georganiseerd team dat iedere dag weer het beste uit zichzelf wilt halen. Je uurloon ligt tussen de 9,80 euro en 13,70 euro per uur. Dit is natuurlijk op basis van leeftijd en ervaring.

Reageren? Doe dit via onderstaande button. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Stephen de Man via 010-2004282 of per email: stephen.deman@demandrecruitment.com. Een vernieuwende sollicitatie heeft altijd een streepje voor.

Om onze dienstverlening te verbeteren worden alle bedrijfsactiviteiten van de Demand by SDM Group per heden uitgevoerd vanuit één centraalpunt; www.demandadvisory.com. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om onze website te bezoeken voor meer informatie of om contact op te nemen middels: +31 10 200 42 82 / info@demandadvisory.com