Hotel Manager (FT 40 uur) / EXCELLENT (VERVULD)

Bij DEMAND Recruitment geen ellenlange vacatureteksten maar, kort en krachtig; voor wie zoeken wij, wie zoeken wij en wat bieden wij namens onze opdrachtgevers.

WIE ZOEKT JOU?
Voor een hotel op de Waddeneilanden zijn wij opzoek naar een inspirerende hotelmanager. Het hotel opereert op een 4-sterren niveau en heeft service en gastvrijheid als top prioriteit. Het hotel is ontworpen in boutique-stijl en is recent verbouwd. Het hotel beschikt over ongeveer 60 kamers, restaurant en banqueting faciliteiten.

WIE ZOEKEN WIJ?
Ben je momenteel al Hotel manager of ben je een assistent Hotel manager met gedegen ervaring en opzoek naar de volgende stap? Dan is onze opdrachtgever wellicht opzoek naar jou. Je bent gewend om grotere teams aan te sturen en bent ervaren op alle gebieden binnen een hotel. Daarnaast steek, waar nodig, je handen uit de mouwen om te assisteren. Passiviteit is een absolute no-go.

Wij zoeken iemand die:

  • Al enige jaren ervaring heeft met het aansturen van grotere teams;
  • Een afgeronde HBO opleiding richting Hotelmanagement heeft;
  • Kennis heeft van werken op een hoog niveau;
  • Bereid is te verhuizen richting het waddengebied;
  • Communicatief vaardig is en dit samen met een gezonde dosis mensenkennis;
  • Ervaring heeft op meerdere gebieden binnen een hotel;
  • Zich kan inleven op zowel operationeel alsmede tactisch niveau.

WAT IS HET AANBOD?
Het betreft hier een unieke kans bij een werkgever die openstaat voor verandering en verbetering. Je krijgt letterlijk de sleutel van het hotel en neemt het volledige beheer uit handen van de eigenaar. Daarnaast kun je gebruik maken van een woning op het eiland tegen een geringe vergoeding. Het salaris varieert van 3.000 euro – 4.250 euro bruto per maand. Dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Vakantiedagen geschieden altijd in overleg maar, staan behalve de wettelijke dagen niet vast (open aantal). Logischerwijs kun je in de wintermaanden meer vrij nemen dan gedurende het hoogseizoen.

Reageren? Doe dit via onderstaande button. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Stephen de Man via 010-2004282 of per email: stephen.deman@demandrecruitment.com. Een vernieuwende sollicitatie heeft altijd een streepje voor.

Om onze dienstverlening te verbeteren worden alle bedrijfsactiviteiten van de Demand by SDM Group per heden uitgevoerd vanuit één centraalpunt; www.demandadvisory.com. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om onze website te bezoeken voor meer informatie of om contact op te nemen middels: +31 10 200 42 82 / info@demandadvisory.com