Front-Office Medewerker (FT 32-40 uur) (VERVULD)

Front-Office medewerker (FT 32-40 uur)

Bij DEMAND Recruitment geen ellelange vacatureteksten maar, kort en krachtig; voor wie zoeken wij, wie zoeken wij en wat bieden wij namens onze opdrachtgevers.

WIE ZOEKT JOU?
Voor een hotelketen opererend op de nationale markt zijn wij opzoek naar een Front-Office medewerker. De functie heeft als standplaats: Rotterdam-Centrum. Het team omschrijft zich als warm, professional maar, met ruimte voor een grap op zijn tijd. Je rapporteert direct aan de Front-Office manager.

WIE ZOEKEN WIJ?
Je bent proactief en hebt een positieve uitstraling. Je bent in het bezit van een MTRO, MHS of een gelijkwaardige opleiding. Daarnaast ben je ambitieus.

Wij zoeken iemand die:

  • Sterke communicatie skills heeft, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Iemand die weet wat up & cross selling betekend;
  • Stress niet kent maar altijd de uitdaging ziet;
  • Goed in teamverband kan werken.

WAT IS HET AANBOD?

Een prettige inspirerende werkomgeving waarbij de sky the limit is. Daarnaast, niet geheel onbelangrijk biedt de opdrachtgever een salaris variërend van 1.690,00 – 2.150,00 euro op basis van een fulltime dienstverband. Om van je vakantie te genieten ontvang je 25 vakantiedagen en heeft het hotel een eigen bonussysteem.

Reageren? Doe dit via onderstaande button. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Stephen de Man via 010-2004282 of per email: stephen.deman@demandrecruitment.com. Een vernieuwende sollicitatie heeft altijd een streepje voor.

Om onze dienstverlening te verbeteren worden alle bedrijfsactiviteiten van de Demand by SDM Group per heden uitgevoerd vanuit één centraalpunt; www.demandadvisory.com. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om onze website te bezoeken voor meer informatie of om contact op te nemen middels: +31 10 200 42 82 / info@demandadvisory.com