Eventmanager (FT 40 uur) / EXCELLENT (VERVULD)

Bij DEMAND Recruitment geen ellenlange vacatureteksten maar, kort en krachtig; voor wie zoeken wij, wie zoeken wij en wat bieden wij namens onze opdrachtgevers.

WIE ZOEKT JOU?
Evenementen met een WAUW gevoel dat is waar onze opdrachtgever zich dagelijks voor inzet. Het overtreffen van de verwachtingen van de gast c.q. bezoeker is de sleutel tot succes. De organisatie is plat en informeel maar, richting hun opdrachtgevers formeel en kundig.

WIE ZOEKEN WIJ?
Je loopt warm bij de gedachte dat je een evenement mag organiseren voor 800 personen, jij bent in-control over het budget, de planning, de opbouw en de uitvoer. Als je hiervan de positieve kriebels in je buik krijgt dan past deze functie bij jou.

Als eventmanager heb je al enige jaren ervaring in de branche met het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen. Je hebt een uitstekend trackrecord en je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Vernieuwing is your middle name en je zet je dagelijks in om de beleving te overtreffen.

Je werkt nauw samen met het door jou samengestelde team. Je weet hen te motiveren om het maximale uit zichzelf te halen zonder dat de kwaliteit in het geding komt.

Wij zoeken iemand die:

  • Zich continu wilt ontwikkelen;
  • Minimaal 5 jaar ervaring heeft in een soortgelijke functie;
  • Aantoonbaar kan maken wat zijn/haar stijl van werken is;
  • Teams > 20 mensen aan kan sturen;
  • Het overzicht kan bewaren;
  • Financieel onderlegd is en weet te budgetteren;
  • Planmatig sterk is;

WAT IS HET AANBOD?
Je zet je iedere dag weer in om van het leven een feestje te maken. Onze opdrachtgever zorgt hierbij voor de slingers in de vorm van een goed salaris (Max. € 2.700,- per maand) en voldoende vrije dagen (25). Tevens heb je een goed verzekeringspakket en heb je uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast organiseert onze opdrachtgever met enige regelmaat (motiverende) uitjes voor het team om het echte teamgevoel vast te houden.

Reageren? Doe dit via onderstaande button. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Stephen de Man via 010-2004282 of per email: s.deman@demandrecruitment.com. Een vernieuwende sollicitatie heeft altijd een streepje voor.

Om onze dienstverlening te verbeteren worden alle bedrijfsactiviteiten van de Demand by SDM Group per heden uitgevoerd vanuit één centraalpunt; www.demandadvisory.com. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om onze website te bezoeken voor meer informatie of om contact op te nemen middels: +31 10 200 42 82 / info@demandadvisory.com