Entrepreneur – Limitless | Beauty

Bij DEMAND Recruitment geen ellenlange vacatureteksten maar, kort en krachtig; voor wie zoeken wij, wie zoeken wij en wat bieden wij namens onze opdrachtgevers.

WIE ZOEKT JOU?
Onze opdrachtgever is een bekende organisatie in de Beauty branche en biedt naast opleidingen ook een totaalconcept aan voor salons zoals kappers, pedicures, schoonheidsspecialisten, PMU-specialisten en Tattooeerders. Ze zijn werkzaam in de gehele BENELUX en wegens succes opzoek naar uitbreiding van het team. 

WIE ZOEKEN WIJ?
Je bent een echte ondernemer pur-sang en trekt graag de organisatie. Inkopen, verkopen, onderhandelen en het uitzetten van lijnen voor de toekomst klinken jou als muziek in de oren. Je wordt enthousiast van het uitzoeken van de nieuwste producten, technieken en machines binnen de beauty-branche en werkt hierin graag samen met onze professionals. Het uiteindelijke doel is dat jij de leading-role krijgt binnen de organisatie maar, daar moet je natuurlijk wel de nodige investeringen voor doen. Je zult moet investeren in het opdoen van de nodige kennis op het gebied van diverse specialistische onderwerpen binnen de beauty. De klant moet tegen jou op kijken door je kennis en overtuigingskracht. 

Naast een hoop ervaring (meer dan 10 jaar) breng je ook een hoop enthousiasme met je mee en ga je volledig voor je eigen succes. Om je hierin te ondersteunen leren zij je alles wat je nog niet weet. Des te meer basiskennis je al bezit des te groter is de kans dat jij de nieuwe ster wordt binnen deze organisatie die gaat voor de Oscar. De organisatie is groeiende en is opzoek naar iemand die de puntjes op de “i” kan zetten en de laatste slag maakt m.b.t. professionalisering. 

Je start je reis bij de opdrachtgever op basis van een loondienstverband maar; sky-is-the-limit. Bewijs jij dat je de power hebt om te slagen dan kun je in de toekomst het product verder uitbouwen onder franchise. Zij zoeken dus een echte ondernemer die weet wat het is om zelfstandig te werken.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat jij je als een vis in het water voelt in de beauty-branche om jouw kans van slagen zo groot mogelijk te maken. Denk jij bij de woorden; haren, voeten, injectables, permanente make-up en piercings direct > NEE! Dan adviseren wij jou om toch even verder te zoeken. Daarnaast hanteert onze opdrachtgever de volgende eisen:

  • Je bent een echt ondernemende persoonlijkheid;
  • Je hebt een eigen onderneming of hebt deze gehad;
  • Je bent meer reeds meer dan 10 jaar actief binnen de beauty & wellness;
  • Je hebt managementervaring binnen het MKB (meer dan 10 FTE);
  • Je een ruime ervaring op het gebied van inkoop binnen het MKB (meer dan 10FTE);
  • Je hebt geen 09:00 – 17:00 mentaliteit;
  • Je hebt een sales achtergrond;
  • Je bent minimaal HBO opgeleid;

WAT IS HET AANBOD?
Werk is een feestje dat je maar mag doen iedere dag. Onze opdrachtgever hangt de slingers op en zorgt voor de taart en biedt daarom een uitstekend salaris mét bonusregeling. (Max. € 3.750,- per maand o.b.v. 40 uur) en voldoende vrije dagen (25 o.b.v. 40 uur). Tevens heb je een goed verzekeringspakket (ongevallen, WIA en WGA Hiaat) en heb je uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden. En dan word je pensioensopbouw ook nog een helemaal betaalt door je werkgever! Daarnaast organiseert onze opdrachtgever met enige regelmaat (motiverende) uitjes voor het team om het echte teamgevoel vast te houden.

Reageren? Doe dit via onderstaande button. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Stephen de Man via 010-2004282 of per email: s.deman@demandrecruitment.com. Een vernieuwende sollicitatie heeft altijd een streepje voor.

Om onze dienstverlening te verbeteren worden alle bedrijfsactiviteiten van de Demand by SDM Group per heden uitgevoerd vanuit één centraalpunt; www.demandadvisory.com. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om onze website te bezoeken voor meer informatie of om contact op te nemen middels: +31 10 200 42 82 / info@demandadvisory.com