Clients

Bent u die werkgever opzoek naar dat ene talent? Wilt u eens werken met een echte no-nonsense recruitment agency. Wij bij DEMAND schrijven geen boring vacatureteksten, zijn geen goochelaars met cv’s en doen al helemaal niet mee met de massa!

Bonussen, een wagenpark vol met Duitse bolides, een hip kantoorpand met bar, jacuzzi en sportschool? Niets van dat alles, wij staan voor passie, kwaliteit en tailormade services die wij u alleen kunnen bieden door normaal te doen en te blijven.

Bij DEMAND werken mensen met een persoonlijkheid. Wij hebben allemaal gastvrijheidsbloed, werkervaring en een gezonde dosis mensenkennis. Wij staan (bijna altijd) op met het WAUW-gevoel omdat wij plezier hebben in het zoeken naar de juiste match tussen talent en werkgever. Het juiste talent bij de juiste organisatie zorgt voor meer efficiëntie, betrokkenheid, plezier en betere resultaten. Uw organisatie verandert uw personeelsbehoeften veranderen soms ongemerkt mee. Bij DEMAND denken wij met u mee voor de toekomst! Krijgt u al een beetje dat WAUW-gevoel? Lees dan snel verder wat wij voor u kunnen betekenen. Ow voor we het vergeten, onze tarieven zijn WAUW! En niet WOW! Ontdek het zelf!

U kent ze wel, hoofdpijnvacatures die niet in te vullen lijken omdat u zoekende bent naar dat ene talent. De arbeidsmarkt word krapper, dat merkt iedere organisatie en ieder talent. U vist vaker achter het net of er komen enorme eisen op tafel. Toch zullen er ook voor uw organisatie genoeg talenten te vinden zijn. Bij DEMAND speuren wij als een detective (sourcerer) naar dat ene talent welke niet actief zoekende is.

Bij DEMAND begrijpen we de essentie van een goede match tussen talent en organisatie. De basis van het succes ligt hem in het in kaart brengen van de kernwaarden van de onderneming, dit nemen onze professionals uiterst serieus. Wij gaan de markt op met een gezonde dosis positiviteit en een catchy en no-nonsense vacaturetekst. Daarna koppelen wij de kernwaarden aan de karaktereigenschappen, wensen en behoeften van een potentieel talent. Bij een positieve match (u beslist) volgt er een uitgebreide selectieprocedure met eventuele assessments*, referentiechecks en volgen er gesprekken op locatie. Wij onderhandelen namens u met het talent en leveren u een kant en klaar pakket aan. De hele wervingsprocedure is nog nooit zou eenvoudig geweest. Wij van DEMAND leveren een WAUW-ervaring.

Het periodiek afnemen van assessments bij uw intern-talent zorgt voor meer inzichten in de behoeften van het personeel en van de organisatie zelf. Wellicht hoeft u niet extern te werven maar loopt die perfecte match al rond in uw organisatie. Dit talent kan dan door middel van een loopbaantest gestimuleerd worden door te groeien. Een DEMAND coach stelt met u een de opleidingsbehoeften samen. Het afnemen van assessments kan bijdragen aan een verbeterde personeelstevredenheid. Daarnaast kunnen assessments u de kosten besparen van een recruitmentprocedure.

*Assessments maken niet standaard deel uit van een procedure.

Bij DEMAND zijn wij zeker over onze methodiek voor het matchen van het juiste talent bij de juiste werkgever. En als we zo zeker zijn waarom zouden we hierop dan geen zes maanden garantie geven?

Vertrekt een talent binnen deze zes maanden bij uw organisatie, dan voeren wij kosteloos een nieuwe procedure uit.

Get to know me

Whitepapers

DEMAND Advisory Services

Het volle zusje van DEMAND Recruitment is DEMAND Advisory Services. Ons zusje is net als haar grote broer gebouwd op talenten echter, gespecialiseerd in het geven van bedrijfsadvies. Of het nu om het bedenken en begeleiden van een nieuw te voeren concept gaat of het analyseren van uw PnO organisatie, wij staan te trappelen om u te ontmoeten! Bij DEMAND Advisory Services werken ook mensen die van hun werk hun hobby hebben gemaakt, getalenteerd zijn en gastvrijheidsbloed hebben. We go that extra mile!

Om onze dienstverlening te verbeteren worden alle bedrijfsactiviteiten van de Demand by SDM Group per heden uitgevoerd vanuit één centraalpunt; www.demandadvisory.com. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om onze website te bezoeken voor meer informatie of om contact op te nemen middels: +31 10 200 42 82 / info@demandadvisory.com