Manager Banqueting (FT 40 uur) (VERVULD)

Bij DEMAND Recruitment geen ellenlange vacatureteksten maar, kort en krachtig; voor wie zoeken wij, wie zoeken wij en wat bieden wij namens onze opdrachtgevers.

WIE ZOEKT JOU?
Altijd al willen werken op het hoogste niveau binnen de gastvrijheidsindustrie. Wil je altijd al aansturing geven aan een divers team om gezamenlijk de verwachtingen te overtreffen? Dan is onze opdrachtgever absoluut geïnteresseerd in jou! Onze opdrachtgever is gevestigd in Rotterdam-Centrum en werkt op het hoogste gastvrijheidsniveau.

WIE ZOEKEN WIJ?
Je hebt je sporen verdient in de hotellerie en bent toe aan de volgende stap in je carrière. Je hebt bijvoorbeeld ervaring als assistent banqueting manager of als assistent food and beverage manager. Indien je al ervaring hebt als Banqueting manager is dat natuurlijk een absolute pré.

Wij zoeken iemand die:

  • Communicatief vaardig is;
  • Weet hoe het is om mensen te enthousiasmeren;
  • Bekend is met draaiboeken;
  • Zich dagelijks wil inzetten voor een verbetering van de service en kwaliteit;

WAT IS HET AANBOD?
De functie is divers en er liggen uitstekende kansen op doorgroeien. Daarnaast biedt de organisatie met regelmaat trainingen aan die jou als professional sterker maken. Het salaris varieert van 2.350 euro tot 2.750 euro per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je ontvangt 25 vakantiedagen en een bonusregeling is van toepassing. Daarnaast krijg je de beschikking over een auto van de zaak, laptop en telefoon.

Reageren? Doe dit via onderstaande button. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Stephen de Man via 010-2004282 of per email: stephen.deman@demandrecruitment.com. Een vernieuwende sollicitatie heeft altijd een streepje voor.

Om onze dienstverlening te verbeteren worden alle bedrijfsactiviteiten van de Demand by SDM Group per heden uitgevoerd vanuit één centraalpunt; www.demandadvisory.com. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om onze website te bezoeken voor meer informatie of om contact op te nemen middels: +31 10 200 42 82 / info@demandadvisory.com