Assistent Hotel Manager (FT 40 uur) / (VERVULD)

Bij DEMAND Recruitment geen ellenlange vacatureteksten maar, kort en krachtig; voor wie zoeken wij, wie zoeken wij en wat bieden wij namens onze opdrachtgevers.

WIE ZOEKT JOU?
Onze opdrachtgever staat altijd open voor nieuw talent. Het betreft hier een hotelketen in het hogere segment (4*+) dat momenteel met name in de regio Zuid-Holland hard aan de weg timmert. Hiervoor zijn zij opzoek naar echte talenten die klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière.

WIE ZOEKEN WIJ?
Je hebt je sporen verdient op operationeel niveau binnen bijvoorbeeld het restaurant of front-office. Je kent een hotelorganisatie als geen ander met alle bijbehorende uitdagingen daarbij. Geen dag is hetzelfde en dat zie je als een uitdaging. De gast staat iedere dag weer centraal maar, wel rekening houdende met de belangen van de organisatie. Een onvergetelijke (positieve) experience is iedere dag weer de drijfveer van jouw team. Het team dat je aanstuurt is jong, gedreven en wordt door jou samengesteld.

Je werkt nauw samen met de Hotel manager die het toezicht houdt op meerdere hotels in de regio. Meermaals per week sta je er dus alleen voor en heb jij de regie in handen.

Wij zoeken iemand die:

  • Zich continu wilt ontwikkelen;
  • Op zoek is naar een stap in zijn/haar carrière;
  • Goed kan schakelen;
  • In bezit is van een MHS diploma;
  • Stress niet kent.
  • Weet om te gaan met de zakelijke belangen.
  • Prioriteiten kan stellen.

WAT IS HET AANBOD?
Je bouwt iedere dag weer aan een verbetering van de gastbeleving. Hierbij is jouw expertise en inzet van groot belang. De opdrachtgever hecht veel waarde aan motivatie en heeft daarom uitstekende primaire, secundaire en tertiaire voorwaarden. Je ontvangt een uitstekend salaris, 27 vakantiedagen, goed pensioen en verzekeringen. Daarnaast zijn er veel teamuitjes en borrels die door jou worden georganiseerd.

Reageren? Doe dit via onderstaande button. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Stephen de Man via 010-2004282 of per email: s.deman@demandrecruitment.com. Een vernieuwende sollicitatie heeft altijd een streepje voor.

Om onze dienstverlening te verbeteren worden alle bedrijfsactiviteiten van de Demand by SDM Group per heden uitgevoerd vanuit één centraalpunt; www.demandadvisory.com. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om onze website te bezoeken voor meer informatie of om contact op te nemen middels: +31 10 200 42 82 / info@demandadvisory.com