Administrateur – 24 uur p.w. | Beauty

Bij DEMAND Recruitment geen ellenlange vacatureteksten maar, kort en krachtig; voor wie zoeken wij, wie zoeken wij en wat bieden wij namens onze opdrachtgevers.

WIE ZOEKT JOU?
Looks met een WAUW gevoel; dat is waar onze opdrachtgever zich dagelijks voor inzet. Het overtreffen van de verwachtingen van de klant en c.q. cursist is de sleutel tot succes. De organisatie is plat en informeel maar, richting hun klanten en afnemers professioneel en zakelijk. De organisatie opereert in de beauty-branche en verzorgd daarin opleidingen én levert nagenoeg alle producten voor salons in de BENELUX. 

WIE ZOEKEN WIJ?
Het opzetten, verbeteren, monitoren en voeren van een complete administratie is jou niet vreemd. Je bent bekent met zaken als; crediteuren, debiteuren, bank, kas, grootboek en journaliseren. Ook voor een rapportage of twee draai jij je handen niet om. Ook weet je wat het is om een sparringpartner te zijn van de directie en fungeer je als vraagbaak voor het overige personeel. Daarnaast kun jij ook de salarissen verwerken zodat iedereen jou altijd aanbidt. 

Je strijdvaardig, slagvaardig en draai jij je niet om voor een project om je collega’s te assisteren. Kortom jij bent de verbindende factor binnen de organisatie. Niet niks dus deze vacature maar, wel een met ongekende doorgroeimogelijkheden. 

Het is natuurlijk wel belangrijk dat jij je als een vis in het water voelt in de beauty-branche om jouw kans van slagen zo groot mogelijk te maken. Denk jij bij de woorden; haren, voeten, injectables, permanente make-up en piercings direct > NEE! Dan adviseren wij jou om toch even verder te zoeken. Daarnaast hanteert onze opdrachtgever de volgende eisen:

  • Je ontwikkelt jezelf continu;
  • Je kent Exact Online (of Globe) door en door;
  • Al meer dan 5 jaar ervaring hebt in het (zelfstandig) runnen van een administratie;
  • Je een team kunt overtuigen van jouw gelijk;
  • Jij hebt overzicht en inzicht;
  • Je weet wat het is om onder tijdsdruk te werken;
  • Een rapportage of twee is jou niet vreemd;

WAT IS HET AANBOD?
Je zet je iedere dag weer in om van je werk een feestje te maken. Onze opdrachtgever zorgt hierbij voor de slingers in de vorm van een goed salaris (Max. € 3.250,- per maand o.b.v. 40 uur) en voldoende vrije dagen (25 o.b.v. 40 uur). Tevens heb je een goed verzekeringspakket (ongevallen, WIA en WGA Hiaat) en heb je uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden. En dan word je pensioensopbouw ook nog een helemaal betaalt door je werkgever! Daarnaast organiseert onze opdrachtgever met enige regelmaat (motiverende) uitjes voor het team om het echte teamgevoel vast te houden.

Reageren? Doe dit via onderstaande button. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Stephen de Man via 010-2004282 of per email: s.deman@demandrecruitment.com. Een vernieuwende sollicitatie heeft altijd een streepje voor.

Om onze dienstverlening te verbeteren worden alle bedrijfsactiviteiten van de Demand by SDM Group per heden uitgevoerd vanuit één centraalpunt; www.demandadvisory.com. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om onze website te bezoeken voor meer informatie of om contact op te nemen middels: +31 10 200 42 82 / info@demandadvisory.com