Horeca: Zelfstandig werkend kok

The Job: Zelfstandig werkend kok, Rotterdam (40 uur)
Vacaturenummer: KOK_16012018

Start: 03-2018 / Procedure aanvang week 6/18 / 2 gesprekken / Assessment geen vereiste

The employer: Voor een onwijs gezellige, collegiale en vooruitstrevende (nationale) hotelketen zijn wij opzoek naar iemand die warm loopt van een oneindige stroom bestelbonnen. Het betreft een stabiele en vooral open organisatie die de inbreng van het personeel waardeert. De uitdaging voor jou ligt hem in het verbeteren en onderhouden van de kwaliteit.   

What’s the job: Sfeer maakt het werk op deze locatie zo uniek, iedereen werkt samen en draagt bij aan de totaalervaring van de gast. Het team bestaat uit 8 enthousiaste (jonge) collega’s, een sous-chef en een overkoepelende chef-kok. Binnen de organisatie wordt doorgroeien als vanzelfsprekend geacht en met de juiste inzet kun je veel bereiken. De werkzaamheden liggen in de voorbereiding (mise en place), uitgifte van warme en koude gerechten, de presentatie en de verbetering van het product. Deze werkgever zorgt ervoor dat jij iedere dag met een lach naar je werk gaat. Klinkt goed toch?

The characteristics:

➢ Opereert inDe Horeca
➢ HoofdkantoorNiet vrijgegeven
➢ Vestigingen6
➢ Medewerkers44 and counting… (misschien ben jij wel nummer 45)
➢ Afdelingen7
➢ KenmerkenPlatte organisatie, informeel, no-nonsense
➢ PluspuntenDoorgroeimogelijkheden, ontwikkelingsmogelijkheden en goede voorwaarden

The Demand: Je bent gezellig en humoristisch ingesteld en je weet van aanpakken, stress geeft jou juist de motivatie door te pakken. De gast staat in jouw visie centraal en je wilt binnen jouw expertise alles geven om de verwachtingen te overtreffen. Je bent leergierig en je beschikt over de juiste kennis en ervaring op het gebied van voedselbereiding en voedselveiligheid. Daarnaast verdiep jij je graag in de lokale markt om te zoeken naar streekgebonden producten en ervaringen. Tot slot beheers je het liefst de Nederlandse taal maar, staat de organisatie ook open voor iemand die (enkel) het Engels machtig is.

The Offer: Deze werkgever is bereid die extra stap te maken om jouw carrière een boost te geven. Begeleiding en verdieping zijn kernwaarden die deze organisatie groot heeft gemaakt. Je krijgt de mogelijkheid om in de naastgelegen sportschool vrij te trainen, ontvangt een goede reiskostenvergoeding en je ontvangt een prima salaris op basis van ervaring. De organisatie staat open voor sollicitanten op junior niveau waarbij coaching centraal staat.

Roept deze vacature bij jou ook de WOW-factor op?
Reageer via onderstaand formulier en een DEMAND coach neemt binnen 24 uur, op werkdagen, contact met je op. Wil je jouw sollicitatie toch nog even stil houden, geef dan aan dat wij jou s ’avonds mogen bellen, geen probleem bij DEMAND.

Wist je dat DEMAND je ook in de avonduren kan ontmoeten, scheelt je weer een vrije dag opnemen op je werk. Daarnaast zijn wij eerlijk en transparant en ontvang je van ons feedback op een eventuele afwijzing (waar we niet van uitgaan natuurlijk).