NIEUW: Zelfstandig Adviseur (In-Home / Lifestyle) FT/PT

 

The Job: Zelfstandig Adviseur / Consulent (10 – 40 uur)
Vacaturenummer: ZEA_09052018

Start: Direct / Procedure aanvang week 20/2018 / 2 gesprekken / Assessment niet vereist / Heel Nederland

Let op: Vrijblijvende informatiebijeenkomsten in Juli en Augustus!

 

Voor een hip, leuk en vernieuwend C2C (customer to customer) merk in Nederland zijn wij naarstig opzoek naar zelfstandig adviseurs/consulenten. Zoals C2C vroeger was lijkt het op bijna geen enkele manier meer op hoe het vandaag de dag word gedaan. Onze opdrachtgever is wellicht wel hét luxueuze C2C-merk van Nederland en Duitsland en voert een breed scala aan producten, voorbeelden zijn: Bedlinnen, Dekbedden, Kleding, Buitentextiel, Schoonmaaktextiel, Lifestyle producten, In-Home producten en nog veel meer…

Wat ook niet meer is zoals toen zijn de verdiensten. Een gemiddeld consulent haalt een maandinkomen binnen van tussen de 2.000 en 10.000 euro per maand (Wanneer je start is de vuistegel: € 600,00 per 4 dagen werken). Dit natuurlijk wel op basis van een fulltime inzetbaarheid maar, parttime (één of meer dagen per week) is ook goed mogelijk. U kunt uw werk als consulent perfect combineren met een (parttime) dienstverband of naast uw eventuele uitkering van het UWV. De laatstgenoemde instantie biedt u namelijk de mogelijkheid om te ondernemen met behoudt van uw uitkering voor een periode van maximaal zes maanden (u hoeft niet meer te solliciteren). Besluit u na zes maanden dat het toch niet helemaal bij u past dan beëindigd u uw eigen ondernemerschap en bent u gewoon weer werkzoekend. Daarnaast is het starten zonder financieel risico en ontvangt u een gratis starterspakket t.w.v. 1.700 euro.

Klinkt het te mooi om waar te zijn? Bij DEMAND Recruitment hebben we, voordat we deze opdracht aannamen, inzage gevraagd in de inkomsten van de consulenten. Het blijkt wel degelijk mogelijk te zijn. Maar omdat wij begrijpen dat het hier om een grote stap gaat, organiseren wij vrijblijvende informatiebijeenkomsten. U krijgt hierbij de mogelijkheid om te praten met o.a. de algemeen directeur, senior consulenten en u kunt kennismaken met de producten en de werkwijze. Is het alsnog niets voor u dan heeft in ieder geval een leuke avond gehad.

Standaard vacature informatie:

The employer: Ben jij opzoek naar ondernemerschap zonder financiële risico’s, flexibiliteit (al vanaf een dag / avond per week) en een oprecht geïnteresseerde opdrachtgever? Dan zijn wij wellicht opzoek naar jou. Onze opdrachtgever is actief binnen de advisering op het gebied van in-home, wellness en lifestyle producten voor de particuliere markt. Zij bezitten een uniek concept waarbij volledige coaching en zelfstandigheid centraal staan. Wilt u meer lezen over dit warme, laagdrempelige, persoonlijke concept waarbij “the sky the limit is?” leest u dan snel verder.

What’s the job: Je gaat aan de slag als zelfstandig adviseur, dat klinkt eng maar, met de coaching van onze opdrachtgever heeft u de juiste handvatten om (bewezen) succesvol te worden. Tezamen met een ondernemende en positieve instelling kan het (bijna) niet mislukken. U geeft gedurende 1 of meerdere bijeenkomsten per week, productdemonstraties aan de, op uitnodiging van de gastvrouw/gastheer, aanwezige gasten. Dit doet u in een ongedwongen sfeer op locatie bij de diverse gastvrouwen. U werft daarnaast actief nieuwe gastvrouwen bij wie u een productdemonstratie mag geven.

The characteristics:

➢ Opereert inVerkoop In-Home
➢ HoofdkantoorDuitsland
➢ Vestigingen2
➢ Medewerkers600 and counting… (Let op uw bent zelfstandige)
➢ Afdelingen1
➢ KenmerkenPlatte organisatie, informeel, no-nonsense
➢ PluspuntenGeen financiële investeringen, eerlijke verdiensten

The Demand: Onze opdrachtgever heeft een open-minded instelling waarbij iedereen welkom is, ongeacht je vooropleiding. Wel verwacht men dat je een doorzetter, doelgericht, commercieel, zelfstandig en ondernemend bent. Daarnaast ben je bereid te leren en trainingen/cursussen te volgen, dit draagt namelijk bewezen bij aan je eigen inkomsten en netwerkopbouw. Tevens beschik je over eigen vervoer en rijbewijs, je komt immers op veel plekken in jouw regio.

The Offer: Ben je opzoek naar zelfstandigheid, flexibiliteit en goede verdiensten dan adviseren wij je direct contact op te nemen met DEMAND. Je krijgt nu de kans om als zelfstandige zonder financiële risico’s aan de slag te gaan. Door de unieke manier van persoonlijke coaching en de bewezen formule is het ondernemersrisico relatief klein. Je ontvangt bij aanvang van je werkzaamheden kosteloos een zeer uitgebreid pakket aan producten waarmee je aan de slag kunt. De organisatie kenmerkt zich in de ondersteuning om te groeien waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Je kunt zelfs beginnen naast je huidige (parttime) baan om zo de risico’s nog verder te verkleinen. Niet geheel onbelangrijk: je ontvangt een zeer nette verkoopprovisie (jouw verdiensten), die op kan lopen tot wel de helft van de gegenereerde omzet. Daarnaast ondersteund onze opdrachtgever jou met diverse kortingsacties en interessante aanbiedingen om je netwerk snel te vergroten.

Roept deze vacature bij jou ook de WOW-factor op?
Reageer via onderstaand formulier en een DEMAND coach neemt binnen 24 uur, op werkdagen, contact met je op. Wil je jouw sollicitatie toch nog even stil houden, geef dan aan dat wij jou s ’avonds mogen bellen, geen probleem bij DEMAND.

Wist je dat DEMAND je ook in de avonduren kan ontmoeten, scheelt je weer een vrije dag opnemen op je werk. Daarnaast zijn wij eerlijk en transparant en ontvang je van ons feedback op een eventuele afwijzing (waar we niet van uitgaan natuurlijk).