Sales Coördinator (40 uur)

The Job: Sales coördinator (40 uur)
Vacaturenummer: CORSAL_22092018

Start: 10-2018 / Procedure aanvang week 40/2018 / 3 gesprekken / Assessment vereist

The employer: Altijd al willen werken in een dynamische omgeving die iedere dag veranderd en waar elke dag het uiterste van je word gevraagd? Onze opdrachtgever valt echt onder het motto “work hard play hard” wat betekend dat er hard word gewerkt maar er zeker ook veel ruimte is voor jou als persoon. De opdrachtgever omschrijft zich als de werkgever 2.0.

What’s the job: De organisatie is werkzaam binnen de IT branche en adviseert haar klanten op het gebied van digitale veiligheid. Jij coördineert de informatiestroom tussen (potentiële) klant en de accountmanager. Je inventariseert de behoeften en vertaald deze richting een bruikbaar vraagstuk voor de accountmanager. Daarnaast beheer je de standaard portefeuille van jou en de accountmanager en vormt het eerste aanspreekpunt van de klant.

The characteristics:

➢ Opereert inIT
➢ HoofdkantoorNederland, Rotterdam
➢ Vestigingen1
➢ Medewerkers341 and counting…
➢ Afdelingen6
➢ KenmerkenInformeel, hard werkend, veel plezier en saamhorigheid
➢ Pluspunten

Uitstekende arbeidsvoorwaarden, Loyaal

The Demand: Geen uitdaging ga je uit de weg en je krijgt energie van een organisatie die groeit en bloeit. Je kunt werken in een divers team met members vanuit allerlei landen en dus met diverse culturen. Je bent een warme persoonlijkheid die het niet schuwt om buitenlandse medewerkers te helpen bij hun overstap naar Nederland. Verder ben je punctueel en een echte self-starter, je wilt doorgroeien naar de functie van accountmanager en hebt natuurlijk de drive om te werken binnen de IT. Echte hardcore IT kennis is niet per definitie noodzakelijk maar affiniteit met IT is natuurlijk vanzelfsprekend.

The Offer: Je komt te werken voor een opdrachtgever met het echte wauw gevoel; ze groeien nog iedere dag en doen er alles aan om hun medewerkers tevreden te houden. Je ontvangt een scholingsbudget t.w.v. 6% van je bruto jaarsalaris, een high-tech laptop van de zaak, dertiende maand en een gratis ongevallen verzekering. Daarnaast deel je mee in het eigen pensioenfonds waarvan de opdrachtgever 75% van de maandpremie voor jou betaald. Het salaris is vastgesteld op een range tussen de 2.600 – 3.400 euro bruto per maand.  

Roept deze vacature bij jou ook de WOW-factor op?
Reageer via onderstaand formulier en een DEMAND coach neemt binnen 24 uur, op werkdagen, contact met je op. Wil je jouw sollicitatie toch nog even stil houden, geef dan aan dat wij jou s ’avonds mogen bellen, geen probleem bij DEMAND.

Wist je dat DEMAND je ook in de avonduren kan ontmoeten, scheelt je weer een vrije dag opnemen op je werk. Daarnaast zijn wij eerlijk en transparant en ontvang je van ons feedback op een eventuele afwijzing (waar we niet van uitgaan natuurlijk).