Medewerker Sales & Marketing (40 uur) (VERVULD)

The Job: Medewerker Sales & Marketing (40 uur)
Vacaturenummer: MWSH_18062018

Start: 07-2018 / Procedure aanvang week 27/2018 / 3 gesprekken / Assessment vereist

The employer: Werken voor een internationale hotelketen met grote ambities binnen Europa? Carrièrekansen te over en veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Dan is deze opdrachtgever wellicht jouw kans! Werken in de mooiste stad van Nederland op een onwijs leuke locatie die goed is te bereiken per OV. Er heerst een hecht teamverband en er wordt veel georganiseerd binnen de organisatie.   

What’s the job: Een brede functie die het uiterste vraagt van je creativiteit maar, die je wel veel teruggeeft. Je maakt onderdeel uit van een hecht team (2 medewerkers en één manager) die zorg draagt voor de verkoop van het restaurant, zalen en kamers. Tijdens (grotere) partijen ben je ook aanwezig om de dienstverlening te ondersteunen vanuit een sales perspectief. Het bijhouden en bijwerken van de kamerprijzen op de diverse websites van partners behoort ook tot de taken van deze afdeling. Tot slot draag je bij aan de positieve sfeer binnen deze organisatie.

The characteristics:

➢ Opereert inHoreca
➢ HoofdkantoorDisclosed
➢ VestigingenHeel veel
➢ Medewerkers104 and counting…
➢ Afdelingen5
➢ KenmerkenCreatief, hecht en vooral vernieuwend
➢ Pluspunten

Vrijheid, creativiteit en kansrijk.

The Demand: Je weet wat gasten willen zonder dat deze zelf al wist deze behoefte te hebben. Je weet sneeuw te verkopen aan een eskimo en bent doortastend. Je bent prettig in de omgang en weet van iedere gelegenheid een groter feestje te maken. Verkopen en upselling zit je in het bloed en je vind het geweldig om het de gast naar de zin te maken. Wisselende diensten zijn geen probleem voor je en daarnaast kijk je verder dan je eigen takenpakket. Je hebt een horeca gerelateerde opleiding op minimaal MBO-4 niveau en je hebt enkele jaren ervaring (stages tellen mee) binnen de sales en/of marketing.

The Offer: Je kunt je binnen deze organisatie echt ontplooien en groei word absoluut gestimuleerd. Als je interesse hebt kun je het maken in heel de wereld, kortom de wereld ligt aan je voeten! Je ontvangt 24 vakantiedagen met het recht om er nog 4 bij te kopen. Je bent onderdeel van het Horeca & Catering pensioenfonds en je ontvangt 8% vakantiegeld. Het salaris is vastgesteld op 2.250 euro bruto per maand exclusief je vakantiegeld. Daarnaast is er de mogelijkheid om tot 4% van je jaarsalaris te ontvangen in de vorm van een bonus.

Roept deze vacature bij jou ook de WOW-factor op?
Reageer via onderstaand formulier en een DEMAND coach neemt binnen 24 uur, op werkdagen, contact met je op. Wil je jouw sollicitatie toch nog even stil houden, geef dan aan dat wij jou s ’avonds mogen bellen, geen probleem bij DEMAND.

Wist je dat DEMAND je ook in de avonduren kan ontmoeten, scheelt je weer een vrije dag opnemen op je werk. Daarnaast zijn wij eerlijk en transparant en ontvang je van ons feedback op een eventuele afwijzing (waar we niet van uitgaan natuurlijk).