Manager Inkoop (VERVULD)

The Job: Manager Inkoop, Rotterdam-Centrum (40 uur)
Vacaturenummer: MINK_29122017

Start: 01-2018 / Procedure: Aanvang week 52/17 / 3 Gesprekken / Assessment vereist

The employer: Voor een hippe opdrachtgever op het gebied van Food&Beverage zijn wij wellicht opzoek naar jou! Je toekomstig werkgever maakt onderdeel uit van een internationaal concern. Er heerst binnen dit concern een vorm van autonomie voor de lokale vestigingen, zij doen dus (of beter gezegd jij) zelf de inkopen. Er liggen grote uitdagingen te wachten zoals de implementatie van een nieuw ERP pakket en een samenvoeging van de BENELUX activiteiten.

What’s the job: Er heerst een gezellige Rotterdamse geen woorden maar daden mentaliteit. Verder is het team waarin je komt te werken saamhorig en werken al enkele jaren samen. Jouw manager ziet zichzelf als coach maar verlangt wel zelfstandigheid, ow voor we het vergeten je manager zit in Frankrijk. Je bent verantwoordelijk voor de gehele inkoop, zowel voor interne goederen als de te verkopen goederen. Kwaliteit, uitstraling; ze werken met een assortiment op niveau, en een gunstige prijs vormen de basis van het assortiment. Je zoekt, je proeft (ja dat moet ook) en onderhandelt. Daarnaast bezoek je nieuwe leveranciers, beurzen en werk je nauw samen met de afdeling sales. Niet te vergeten; je geeft leiding aan 4 medewerkers. Tot slot ben je ook verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en de administratie.

The characteristics:

➢ Opereert inFood & Beverage
➢ HoofdkantoorRotterdam
➢ Vestigingen1 in Nederland, 8 in Europa, Hoofdkantoor in Frankrijk
➢ Medewerkers970 and counting… (ben jij nummer 971?)
➢ Afdelingen4 Lokaal
➢ KenmerkenLijn organisatie, Formeel (behalve locatie Rotterdam) en innovatief
➢ PluspuntenJe eigen kantoor, telefoon en laptop van de zaak, auto van de zaak
13e maand, aantrekkelijk bonus-systeem en doorgroei mogelijkheden

The Demand: Je bent allereerst leergierig en bent bereid dit over te brengen naar de rest van de onderneming. Daarnaast ben je een sparringpartner voor het management in Frankrijk en ben je financieel onderlegd. Je weet ook van aanpakken en bezit minimaal 5 jaar ervaring in de inkoopomgeving. ERP-pakketten bezitten geen geheimen voor jou en voorraadbeheer maakt je enthousiast. Tot slot ben je secuur, ordelijk en discreet.

The Offer: Een echte baan met een wauw-factor! Je werkt op een mooie locatie in Rotterdam en je krijgt je eigen office en parkeerplek. Je krijgt een scholingsbudget toegewezen (naar je eigen keuze) en ontvangt een 13e maand, om je dertiende maand ook te spenderen krijg je maar liefst 28 vakantiedagen. Het pensioenfonds, daar draag je verplicht aan bij (in ruil daarvoor betaald je werkgever wel een kwart van je premie!). Ow en je mag ook nog een auto uitzoeken, lease dat dan weer wel. Heel belangrijk is je salaris: Maximaal 4750,00 euro bruto per maand excl. 8% vakantietoeslag. Dit geldt natuurlijk wel voor een fulltime dienstverband (40 uur) en is gelang jouw ervaring.

Roept deze vacature bij jou ook de WOW-factor op?
Reageer via onderstaand formulier en een DEMAND coach neemt binnen 24 uur, op werkdagen, contact met je op. Wil je jouw sollicitatie toch nog even stil houden, geef dan aan dat wij jou s ’avonds mogen bellen, geen probleem bij DEMAND.

Wist je dat DEMAND je ook in de avonduren kan ontmoeten, scheelt je weer een vrije dag opnemen op je werk. Daarnaast zijn wij eerlijk en transparant en ontvang je van ons feedback op een eventuele afwijzing (waar we niet van uitgaan natuurlijk).