HR Adviseur (Senior) (40 uur) (VERVULD)

The Job: HR Adviseur (Senior) (40 uur)
Vacaturenummer: HRAD_15052018

Start: 07-2018 / Procedure aanvang week 21/2018 / 3 gesprekken / Assessment vereist

The employer: Metaal en metalen onderdelen zijn misschien niet jouw ding maar, mensen daarentegen absoluut wel. Onze opdrachtgever is werkzaam in de metaalbranche en aldaar heerst er een echte no-nonsense mentaliteit. Iedereen is welkom zolang hij/zij maar positief bijdraagt aan de sfeer en dienstverlening. De medewerkers zijn recht door zee maar stuk voor stuk begaan met het bedrijf.  

What’s the job: Je bent een echte verbinder, je kunt je verplaatsen in de gedachten van de medewerker maar tegelijk ook het bedrijfsbelang bewaken. Het opstellen van rapportages, het onderhouden/bijwerken van de personeelsadministratie en het voeren van de maandafsluiting zijn voor jou niet vreemd. Ook voor de salarisadministratie draai je je hand niet om. Je weet van elk moment een feestje te maken en bent benaderbaar voor vragen van medewerkers en/of management. Tot slot verzorg je samen met het MT ook het recruitmentproces van A-Z. Je werkt overigens onder de HR-Manager Benelux gestationeerd in Brussel.  

The characteristics:

➢ Opereert inMetaal
➢ HoofdkantoorBelgië
➢ Vestigingen1 (in NL)
➢ Medewerkers55 and counting…
➢ Afdelingen4
➢ KenmerkenInformeel, direct, waardering
➢ PluspuntenEen warme collegiale omgeving

The Demand: Je bent in het bezit van een diploma in richting van de HRM of Bedrijfskunde en hebt minimaal 5-7 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Een PDL diploma is tevens harde eis. Een proactieve, ondernemende en zelfstandige instelling is key to success. Daarnaast ben je benaderbaar en weet je als vraagbaak te fungeren voor allerlei vragen en problemen van medewerkers. Je Engels is goed en bent bereid eens per maand te reizen richting Brussel.  

The Offer: 

Een veelzijdige baan waarin je de opdracht hebt om mensen gelukkig te maken en te houden op hun werk. Daarnaast ontvang je natuurlijk een salaris, 2.600,00 euro bruto per maand. Om even lekker bij te komen ontvang je 24 vakantiedagen en nog eens 14 ATV dagen (sommigen worden bepaald door de werkgever). Je neemt deel aan de pensioenregeling in de Metaal en je werkgever betaald hier aan mee. Daarnaast is er ruimte voor scholing.

Roept deze vacature bij jou ook de WOW-factor op?
Reageer via onderstaand formulier en een DEMAND coach neemt binnen 24 uur, op werkdagen, contact met je op. Wil je jouw sollicitatie toch nog even stil houden, geef dan aan dat wij jou s ’avonds mogen bellen, geen probleem bij DEMAND.

Wist je dat DEMAND je ook in de avonduren kan ontmoeten, scheelt je weer een vrije dag opnemen op je werk. Daarnaast zijn wij eerlijk en transparant en ontvang je van ons feedback op een eventuele afwijzing (waar we niet van uitgaan natuurlijk).