Get to know me: ​Saskia

Beschikbaar per: 02-2018 / Woonachtig in: Spijkenisse / Salariseis: Bespreekbaar

Omdat wij bij DEMAND geloven in tailormade services zoeken wij altijd naar een naadloze aansluiting tussen talent en opdrachtgever. Wij stellen u graag voor aan talenten die barsten van het enthousiasme en over goede kwalificaties beschikken maar, waarvoor wij momenteel geen match hebben kunnen vinden met een potentieel werkgever. Betekend dit dat deze kandidaat niet voldoet? Integendeel, wij screenen de kandidaat uitvoerig en nemen assessments af alvorens deze kandidaat op onze “Get to know me” pagina te plaatsen. Wij geloven in dit talent en willen hem of haar daarom graag bij u onder de aandacht brengen.

Elevator Pitch:
Ik ben Saskia uit Rotterdam en ben een leergierige, enthousiaste en uitgesproken persoon. Ik bijt mij graag vast in moeilijke en uitdagende vraagstukken op het gebied van Human Resources. De afgelopen jaren heb ik mij in kunnen zetten op diverse beleidsterreinen en heb ik mijzelf kunnen ontplooien tot de HR professional die ik nu ben. Door een reorganisatie (sluiting) bij mijn werkgever ben ik opzoek naar een nieuwe uitdaging in mijn carrière. U haalt met mij een echte goalgetter in huis die uitstekend kan fungeren als sparringpartner aan de managementtafel. Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met een adviseur van DEMAND.

De visie van DEMAND: Saskia is een prettige warme persoonlijkheid met een gedegen basis in de Human Resources. Bij DEMAND zijn wij enthousiast geraakt door haar passie voor het vak en haar oprechte interesse in anderen. Ze begrijpt als geen ander het belang van tactische beslissingen en weet zich goed te positioneren tussen management en werkvloer. Wij hebben haar aangegeven dat de sluiting van haar werkgever juist kansen biedt voor haar in het huidige klimaat. Wilt u Saskia beter leren kennen? Neemt u dan snel contact met ons op.

 Algemene informatie:

➢ OpleidingHBO – Human Resource Management
➢ Ervaringsduur14 jaar
➢ Laatste functieHuman Resource Manager (Internationaal)
➢ Duur functie5 jaar
➢ SpecialismeProcesoptimalisatie, Strategisch Management. Verandermanagement
➢ SuccessenSuccesvolle begeleiding reorganisatie
➢ Ervaring inPersoneel en organisatie, Arbeidsrecht, Organisatiegedrag, Talentmanagement, HR-Accounting,
Strategisch management, Advies.
➢ Ervaring metRAET, AFAS, SAP en ADP
➢ CursussenConflicthandeling, Arbo en Onderhandelmanagement
➢ Beschikbaarheid40 uur
➢ TalenEngels vloeiend, Duits in spraak, Spaans in spraak en Nederlands is moedertaal
➢ RijbewijsJa, B
➢ AssessmentBeschikbaar op aanvraag
➢ KarakterProfessional, toegankelijk, spontaan en kritisch

Bent u ook enthousiast geworden van Saskia? Neemt u dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Wij brengen u graag in contact met elkaar en wellicht groeit er een mooie en vruchtbare samenwerking uit.