Get to know me: ​Frank

Beschikbaar per: 01-2018 / Woonachtig in: Rotterdam / Salariseis: Bespreekbaar

Omdat wij bij DEMAND geloven in tailormade services zoeken wij altijd naar een naadloze aansluiting tussen talent en opdrachtgever. Wij stellen u graag voor aan talenten die barsten van het enthousiasme en over goede kwalificaties beschikken maar, waarvoor wij momenteel geen match hebben kunnen vinden met een potentieel werkgever. Betekend dit dat deze kandidaat niet voldoet? Integendeel, wij screenen de kandidaat uitvoerig en nemen assessments af alvorens deze kandidaat op onze “Get to know me” pagina te plaatsen. Wij geloven in dit talent en willen hem of haar daarom graag bij u onder de aandacht brengen.

Elevator Pitch: Hallo ik ben Frank, onwijs enthousiast en leergierig. Ik ben al een jaar of zeven werkzaam in de financiële sector en ben opzoek naar een nieuwe uitdaging. U haalt met mij een echte professional in huis die van aanpakken weet. Daarnaast ben ik sociaal, direct en weet ik mij staande te houden in een omgeving met hoge verwachtingen. Mijn hobby’s zijn voetbal en daarnaast hou ik van koken en maak ik in mijn vrije tijd graag een ritje op mijn racefiets. Wilt u een echte goalgetter en een frisse persoonlijkheid in huis; vraagt u dan aan DEMAND om mij uit te nodigen voor een vrijblijvend gesprek.

De visie van DEMAND: Wij hebben Frank leren kennen als een hele spontane en vrolijke jonge man die in zijn carrière grotendeels voor dezelfde organisatie heeft gewerkt. Dit betekend niet dat hij geen ervaring heeft, integendeel, Frank is multidisciplinair inzetbaar. Het grootste verbeterpunt van Frank is zijn onzekerheid en hierin gaan wij hem coachen, want die onzekerheid is echt nergens voor nodig.

Algemene Informatie:

➢ OpleidingMBA, Financieel medewerker 4 jarig
➢ Ervaringsduur7 jaar
➢ Laatste functieFinancieel medewerker
➢ Duur functie4 jaar
➢ SpecialismeDebiteurenbeheer en Salarisverwerking
➢ SuccessenPDL Diploma behaald
➢ Ervaring inDebiteuren, Crediteuren, Kas, Bank, Grootboek, Maandafsluitingen, Voorraadbeheer,
Omzetrapportages
➢ Ervaring metNavision, Exact, MS Office
➢ CursussenExcel gevorderd, PDL
➢ Beschikbaarheid40 uur
➢ TalenEngels vloeiend, Duits in Spraak, Nederlands is moedertaal
➢ RijbewijsJa, B
➢ AssessmentBeschikbaar op aanvraag
➢ KarakterDoorzetter, harde werker en positief ingesteld

Bent u enthousiast geworden van deze kennismaking met Frank? Neemt u dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Wij brengen u graag in contact met elkaar en wellicht groeit er een mooie en vruchtbare samenwerking uit.