Horeca: Food & Beverage Manager (VERVULD)

The Job: Food & Beverage Manager, Zuid Holland (40 uur)
Vacaturenummer: FBMAN_18012018
        
Start: 02-2018 / Procedure aanvang week 5/18 / 3 gesprekken / Assessment vereist

The employer: Op een prachtige locatie in Zuid-Holland (we houden de locatie nog even geheim) zijn wij voor een vooruitstrevende en vernieuwende hotelketen opzoek naar de Food and Beverage Manager 2.0. Zij zetten hoog in op het gebied van gastvrijheidbeleving en werken uitsluitend met de beste producten. Binnen de organisatie is er veel vrijheid voor eigen inbreng ondanks de corporate identity die bewaakt dient te worden.

What’s the job: Je werkt met een groep gepassioneerde collega’s (ongeveer 50) aan een uniek concept dat continu verbeterd word. De locatie bestaat uit meerdere outlets met allen een eigen identiteit en werkwijze. Je voert gesprekken met diverse leveranciers om te zoeken naar de ene parel die bijdraagt aan een unieke ervaring. Personeelsmanagement is voor ieder lid van het MT vanzelfsprekend en daarbij stel je de roosters op en monitort de productiviteit. Je bent cijfermatig goed onderlegd en weet om te gaan met een vastgesteld budget en weet deze te bewaken. Tot slot fungeer je als coach voor de medewerkers en weet deze voor langere tijd binnen de organisatie te houden.

The characteristics:

➢ Opereert inDe Horeca
➢ HoofdkantoorZuid-Holland
➢ Vestigingen3
➢ Medewerkers67 and counting… (misschien ben jij wel nummer 68)
➢ Afdelingen4 (op locatie)
➢ KenmerkenInformele, warme en vooruitstrevende organisatie
➢ PluspuntenVrijheid, creativiteit en kansrijk

The Demand: Gastvrijheid is jouw passie en het overtreffen van alle verwachtingen is een drijfveer. Je hebt ruime ervaring op het gebied van Food and Beverage en dit kent voor jou geen geheimen. Het creatief inzetten van diverse middelen en het omzetten van een concept naar werkelijkheid zijn (enkele) kerntaken van deze functie. Je bent verder pragmatisch, vindingrijk en bent een natuurlijk leider. Het zal je niet verbazen dat een 9-5 mentaliteit niet gaat werken voor deze functie maar, je krijgt er een ongekend leuke functie voor terug. 

The Offer: Ervaring is cruciaal voor deze organisatie en als de juiste skills bezit zijn zij bereid om je mooie arbeidsvoorwaarden te bieden. Zo betalen ze mee aan jouw pensioen, beiden zij 28 vakantiedagen, auto van de zaak en een uitstekend salaris. Gezien de zwaarte van de functie is een assessment vereist waarbij de zwaarte ligt op het gebied van personeel (waarden en normen) en verkoopinzicht. Daarnaast is DEMAND verplicht jouw referenties en vooropleiding te screenen (wees niet bang we doen dit zo discreet mogelijk).

Roept deze vacature bij jou ook de WOW-factor op?
Reageer via onderstaand formulier en een DEMAND coach neemt binnen 24 uur, op werkdagen, contact met je op. Wil je jouw sollicitatie toch nog even stil houden, geef dan aan dat wij jou s ’avonds mogen bellen, geen probleem bij DEMAND.

Wist je dat DEMAND je ook in de avonduren kan ontmoeten, scheelt je weer een vrije dag opnemen op je werk. Daarnaast zijn wij eerlijk en transparant en ontvang je van ons feedback op een eventuele afwijzing (waar we niet van uitgaan natuurlijk).