Medewerker Backoffice (Techniek) (VERVULD)

The Job: Backoffice Medewerker Techniek, Botlek (32-40 uur)  
Vacaturenummer: MWB_01052018  

Start: 06-2018 / Procedure aanvang week 18/18 / 3 gesprekken / Assessment vereist

The employer: Heb jij een technische achtergrond, ben je opzoek naar een baan bij een middelgroot bouwbedrijf die eigen inbreng en doorgroeien hoog heeft zitten? Deze projectorganisatie is opzoek naar iemand die zich graag vastbijt in complexe dossiers die vragen om accuratesse en oog voor detail. Je kijkt naar de voortgang van het project, bewaakt de kosten, inventaris en rapportages. Daarnaast neem je deel aan voortgangsgesprekken die wekelijks plaatsvinden om projecten te bespreken.

What’s the job:Na een heerlijke kop koffie start je de dag met een korte kick-off meeting, hierin worden de laatste statussen van de projecten besproken en eventuele problemen afgehandeld. Hierna ga je aan de slag met de aan jou toegewezen projectdossiers. Je inventariseert, analyseert en waar nodig ondervang je opkomende problemen in samenspraak met de projectleider. Aan het einde van de dag neem je deel aan de eindevaluatie.

The characteristics:

➢ Opereert inBouw
➢ HoofdkantoorRotterdam-Botlek
➢ Vestigingen1 in Nederland
➢ Medewerkers68 and counting… (misschien ben jij wel nummer 69)
➢ Afdelingen5 Lokaal
➢ KenmerkenInformeel, hoge standaard, doorgroeimogelijkheden
➢ PluspuntenUnieke en goede kans voor ieders carrière

The Demand: Je bent zeer accuraat en kan dit vertalen naar onder andere de administratie van de projecten. Je werkt nauw samen met je collega’s dus je beschikt over goede contactuele en communicatieve eigenschappen. Inspelen op problemen en deze ondervangen voor ze grotere vormen aannemen is normaal voor jou. Je kunt goed overweg met Microsoft Office en kennis en ervaring van SAP (Projecten) is een pre. Het switchen tussen diverse taken kun je als geen ander (multitasken). Een technische achtergrond geniet de voorkeur maar is geen must.

The Offer: Je werkt voor een toonaangevend bedrijf in de bouw dat bereid is die extra stap te maken om echte talenten aan zich te binden. Dit zie je terug in hun open minded instelling wat betreft vooropleiding en de manier waarop ze talent begeleiden. Ze willen graag dat je je voor een langere tijd bindt aan hen en dat je jezelf op je gemak voelt. Er wacht een goed salaris dat afhankelijk is van je ervaring maar ligt tussen de 2.250 en 2.750 euro bruto per maand. Je ontvangt een prima kilometervergoeding (0,19 ct de kilometer) en je ontvangt na je proefperiode een vast dienstverband. Er liggen zeker mogelijkheden tot opleidingsmogelijkheden. Je ontvangt 24 vakantiedagen en 10 ATV dagen. Een gezellige vrijdagmiddagborrel hoort er standaard bij.

Roept deze vacature bij jou ook de WOW-factor op?
Reageer via onderstaand formulier en een DEMAND coach neemt binnen 24 uur, op werkdagen, contact met je op. Wil je jouw sollicitatie toch nog even stil houden, geef dan aan dat wij jou s ’avonds mogen bellen, geen probleem bij DEMAND.

Wist je dat DEMAND je ook in de avonduren kan ontmoeten, scheelt je weer een vrije dag opnemen op je werk. Daarnaast zijn wij eerlijk en transparant en ontvang je van ons feedback op een eventuele afwijzing (waar we niet van uitgaan natuurlijk).