Get to know me: ​Erhan

Beschikbaar per: Direct / Woonachtig in: Rotterdam / Salariseis: Bespreekbaar

Omdat wij bij DEMAND geloven in tailormade services zoeken wij altijd naar een naadloze aansluiting tussen talent en opdrachtgever. Wij stellen u graag voor aan talenten die barsten van het enthousiasme en over goede kwalificaties beschikken maar, waarvoor wij momenteel geen match hebben kunnen vinden met een potentieel werkgever. Betekend dit dat deze kandidaat niet voldoet? Integendeel, wij screenen de kandidaat uitvoerig en nemen assessments af alvorens deze kandidaat op onze “Get to know me” pagina te plaatsen. Wij geloven in dit talent en willen hem of haar daarom graag bij u onder de aandacht brengen.

Elevator Pitch: Hallo allemaal mijn naam is Erhan en ik kom uit Rotterdam. Oorspronkelijk kom ik niet uit Nederland en woon sinds twee jaar hier. Ik spreek inmiddels goed Nederlands en wil heel graag participeren in de samenleving, dat vind ik heel belangrijk. Aan mijn opleiding kan het zeker niet liggen, ik heb een bedrijfseconomische studie gevolgd op WO-niveau. Waar ik vandaan kom heb ik veel ervaring op mogen doen als beleidsadviseur bij een grote nationale organisatie. Ik was hier verantwoordelijk voor het communicatiebeleid. Als persoon ben ik heel leergierig, enthousiast en een harde werker. Ik ben blij dat DEMAND mij een kans geeft om mijzelf aan u voor te stellen, hopelijk biedt dit kansen voor mij.

De visie van DEMAND: Erhan hebben wij leren kennen als een onwijs spontane man die zich in korte termijn heeft ingeleefd in de Nederlandse samenleving. Hij wil heel graag aan de slag, heeft zeer goede competenties maar staat (helaas) voor zijn gevoel met 1-0 achter. Als beleidsadviseur op het gebied van communicatie weet hij heel goed wat er van hem verwacht word, je ziet de ervaring. Erhan is zich bewust van zijn positie maar, dit maakt hem alleen maar hongeriger om zijn waarde te bewijzen. Bij DEMAND willen wij hem een eerlijk kans geven en proberen hem te steunen waar mogelijk.

Algemene informatie:

➢  OpleidingWO – Bedrijfseconomie, 6 jaar
➢  Ervaringsduur8 jaar
➢  Laatste functieCommunicatieadviseur / Beleidsmedewerker
➢  Duur functie3 jaar
➢  SpecialismeCommunicatietechniek, Opstellen beleid, Concurrentieonderzoeken
➢  SuccessenMijn komst naar Nederland, Mijn groei van stagiair naar adviseur
➢  Ervaring inOpstellen communicatiebeleid, Ontwikkelmanagement, Klantcontact,
Advies op diverse beleidsterreinen, Concurrentieonderzoek, Coachende rollen.
➢  Ervaring metAutopilot, MS Office
➢  CursussenIs bereid deze te volgen
➢  Beschikbaarheid40 uur
➢  TalenEngels – Vloeiend, Nederlands – Goed, Turks – Moedertaal
➢  RijbewijsJa, B
➢  AssessmentBeschikbaar op aanvraag
➢  KarakterLoyaal, leergierig en doelbewust

Bent u ook enthousiast geworden van het profiel van Erhan? Neemt u dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Wij brengen u graag in contact met elkaar en wellicht groeit er een mooie en vruchtbare samenwerking uit.