Commercieel Medewerker Binnendienst (VERVULD)

The Job: Commercieel Medewerker Binnendienst, Rotterdam-Botlek (32-40 uur)
Vacaturenummer: COMBIN_05012018

Start: 02-2018 / Procedure: Aanvang week 1/18 / 3 Gesprekken / Assessment vereist

The employer: Voor een top bedrijf in het Botlekgebied zoeken wij een groot talent die het verlengstuk wordt van de organisatie. Deze organisatie werkt met grote containers die uit diverse delen van de wereld naar andere continenten worden verscheept. Een grote logistieke uitdaging waar zij jouw talent zeker bij kunnen gebruiken.

What’s the job: Je draagt allereerst bij aan de prettige werksfeer die er momenteel heerst, samen uit samen thuis! Daarnaast, niet geheel onbelangrijk, ben je verantwoordelijk voor jouw eigen domein (cluster aan landen). Je dient alles, accuraat, te verwerken in het ERP pakket. Het leuke van de job is dat je participeert van offerte tot aan facturatie, je krijgt zo echt een gevoel met het product. Daarnaast doe je ook aan acquisitie dus een kleine affectie naar sales is wel gewenst. Tot slot beheer je ook je eigen account met bestaande klanten, dus je mag in de baas zijn tijd netwerken.

The characteristics:

➢ Opereert inDe Logistiek
➢ HoofdkantoorRotterdam
➢ Vestigingen1 in Nederland
➢ Medewerkers78 and counting… (misschien ben jij wel nummer 79)
➢ Afdelingen7 Lokaal
➢ KenmerkenPlatte organisatie, informeel, no-nonsense
➢ PluspuntenHeerlijke koffie, lunch van de zaak en geregeld een hapje en een drankje

The Demand: Je bent gezellig en humoristisch ingesteld en je weet van aanpakken. Stress staat niet in jou woordenboek maar je denkt in uitdagingen. Een beetje rekenen is ook wel handig en zelfstandigheid wordt (op den duur) wel gewenst. Accuratesse en communicatie skills zijn een must bij deze baan dus geen losse eindjes. Werken met een ERP pakket en MS-Office moet voor jou niet nieuw zijn. En je dient wel minimaal 32 uur beschikbaar te zijn. Tot slot: HBO denkniveau is vereist (kortom heb je MBO-niveau met de nodige ervaring en enthousiasme dan knijpen wij bij DEMAND een oogje toe).

The Offer: Een leuke, veelzijdige baan bij een snel groeiende stabiele organisatie. Je kunt jezelf ontplooien door middel van scholing (budget) en groeien binnen deze organisatie is, naar gelang van je eigen inzet, vanzelfsprekend. Daarnaast sluiten zij je aan bij het pensioenfonds en betalen zij de helft van jouw premie (wat niet hoeft maar toch wel fijn is). Je krijgt in totaal maar liefst 32 dagen vakantie, Zo kun je even lekker tot rust komen. Ook stimuleren zij de gezondheid van hun medewerkers met een gratis abonnement op een sportschool (t.w.v. 39.95 per maand). Niet algeheel onbelangrijk is je salaris; dit is maximaal 2.550,00 per maand op basis van een fulltime dienstverband (dat is 40 uur).

Roept deze vacature bij jou ook de WOW-factor op?
Reageer via onderstaand formulier en een DEMAND coach neemt binnen 24 uur, op werkdagen, contact met je op. Wil je jouw sollicitatie toch nog even stil houden, geef dan aan dat wij jou s ’avonds mogen bellen, geen probleem bij DEMAND.

Wist je dat DEMAND je ook in de avonduren kan ontmoeten, scheelt je weer een vrije dag opnemen op je werk. Daarnaast zijn wij eerlijk en transparant en ontvang je van ons feedback op een eventuele afwijzing (waar we niet van uitgaan natuurlijk).