1e Medewerker Bediening (24-32 uur)

The Job: 1e Medewerker Bediening (40 uur)
Vacaturenummer: EERSTEMED_22092018

Start: 10-2018 / Procedure aanvang week 40/2018 / 3 gesprekken / Assessment niet vereist

The employer: Onze opdrachtgever werkt op een van de hoogste niveaus binnen de Horeca en is opzoek naar een eerste medewerker bediening die de kwaliteit van de gastvrijheid kan waarborgen. Ontwikkeling is de sleutel tot succes en daarom is onze opdrachtgever hier dagelijks mee bezig. Vernieuwende foodconcepts vormen de basis binnen onze opdrachtgever die is gevestigd nabij het centrum van Rotterdam.

What’s the job: Je bent een gastvrijheidsdier in hart en nieren en weet dit uitstekend over te brengen op de rest van het personeel. Je stuurt op gezette tijden het team van ongeveer 10 medewerkers aan en zet de lijnen uit waar nodig. Samen met de restaurant manager (de eigenaar) draag je bij aan de goede sfeer en het kwaliteitsniveau. Je ontvangt, placeert en serveert de aanwezige gasten en streeft naar perfectie.

The characteristics:

➢ Opereert inHoreca
➢ HoofdkantoorNederland
➢ Vestigingen1
➢ Medewerkers27 and counting…
➢ Afdelingen3
➢ KenmerkenFormeel naar buiten informaal intern, gedreven en passievol
➢ Pluspunten

Prachtige locatie en een actieve bijdrage aan de groei.

The Demand: Je bent minimaal 5 jaar werkzaam binnen een soortgelijke functie in de Horeca, je bent bekend met voedselveiligheid, wijn- spijscombinaties en kennis van inkopen is een grote pré. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in het aansturen van teams en talent management. Je bent van jezelf een opleider en bent bereid hiervoor officieel te studeren (op kosten van de opdrachtgever).

The Offer: De opdrachtgever is opzoek naar de spreekwoordelijk spelt in de hooiberg en is zich bewust dat dit geen makkelijke zoektocht word. Gezien de zwaarte van de functie (functie eisen) is het voorwaarden pakket uitstekend te noemen. Je ontvangt scholing op het gebied van talentmanagement in de horeca, ontvangt een bonus bij het behalen van targets en betalen ze jouw pensioenpremie. Verder houdt de opdrachtgever zich aan de CAO horeca maar, ontvang je een additionele 5 extra vakantiedagen. Ook een volledige reiskostenvergoeding én een overwerkvergoeding behoren tot het pakket. Verder ligt het salaris op basis van een fulltime dienstverband tussen de 2.200 – 2.750 euro bruto per maand.

Roept deze vacature bij jou ook de WOW-factor op?
Reageer via onderstaand formulier en een DEMAND coach neemt binnen 24 uur, op werkdagen, contact met je op. Wil je jouw sollicitatie toch nog even stil houden, geef dan aan dat wij jou s ’avonds mogen bellen, geen probleem bij DEMAND.

Wist je dat DEMAND je ook in de avonduren kan ontmoeten, scheelt je weer een vrije dag opnemen op je werk. Daarnaast zijn wij eerlijk en transparant en ontvang je van ons feedback op een eventuele afwijzing (waar we niet van uitgaan natuurlijk).