Manager Rooms Division (40 uur)

The Job: Manager Room Divsion (40 uur)
Vacaturenummer: MANROO_22092018

Start: 10-2018 / Procedure aanvang week 40/2018 / 3 gesprekken / Assessment niet vereist

The employer: Sky is the limit stelt onze opdrachtgever, opererend op het hoogste gastvrijheidsniveau. De gast een onvergetelijke experience bezorgen is het motto en hiervoor worden alle medewerkers zelf opgeleid. Die extra stap doen is allang niet meer voldoende om jezelf te etaleren en dat begrijpt de opdrachtgever maar al te goed. Met een internationale status opereren zij voornamelijk op de markt in het Midden-Oosten en Azië. Het leeuwendeel van de gasten komt dan ook uit deze regio’s wat betekend dat dit andere needs, wants and desires met zich meebrengt.

What’s the job: Het hotel kent ruim 100 kamers en opereert op het allerhoogste niveau denkbaar. Alle kamers zijn voorzien van luxe en grandeur en dit geldt tevens voor de dienstverlening. Je beheert de gehele kamer portefeuille wat inhoudt dat je aansturing geeft aan de front-office, schoonmaak en zelfs de technische dienst. Naast de verantwoordelijkheid voor de kamers ben je ook verantwoordelijk voor alle publieke ruimtes zoals lobby en de gym. Samen met de General Manager zet je de lijnen uit wat betreft de te voeren producten en dienstverlening. Je onderhandeld waar nodig over prijzen en beheert samen met de inkoper het inkoopproces van het hotel op het gebied rooms.

The characteristics:

➢ Opereert inHoreca
➢ HoofdkantoorSomewhere
➢ Vestigingen50+
➢ Medewerkers84 and counting…
➢ Afdelingen4
➢ KenmerkenFormeel naar buiten informaal intern, gedreven en passievol
➢ Pluspunten

Prachtige locatie in een omgeving van grandeur.

The Demand: Gezien de zwaarte van de functie en het verantwoordelijkheidsniveau zoekt onze opdrachtgever iemand met minimaal 7 jaar ervaring in een soortgelijk functie op een soortgelijk niveau. Je beheert de Engelse en Nederlandse taal uitstekend en andere talen geeft je natuurlijk wel een grote pré. Je werkt wisselende diensten en bent bereid te reizen om in de toekomst andere hotels te voorzien van jouw kennis en ervaring. Je verzorgt enkele per jaar audits van andere hotels op het gebied van rooms division. Daarnaast is inkoop en administratieve ervaring een grote pré. Omgang met zowel gasten als jouw personeel is een tweede natuur.  

The Offer: Het betreft hier een zware functie maar, wel een functie waarin je de komende jaren jezelf echt kan ontplooien tot de hospitality professional 2.0. Je ontvangt 28 vakantiedagen, een toeslag als je in het buitenland verblijft en deel je mee in de bonus regeling. Het salaris vangt aan op 3.200 euro bruto per maand met 4.100 euro bruto als maximum gebaseerd op kennis en ervaring. Je ontvangt een kilometervergoeding en 50% korting op het verblijf in hotels van de keten.

Roept deze vacature bij jou ook de WOW-factor op?
Reageer via onderstaand formulier en een DEMAND coach neemt binnen 24 uur, op werkdagen, contact met je op. Wil je jouw sollicitatie toch nog even stil houden, geef dan aan dat wij jou s ’avonds mogen bellen, geen probleem bij DEMAND.

Wist je dat DEMAND je ook in de avonduren kan ontmoeten, scheelt je weer een vrije dag opnemen op je werk. Daarnaast zijn wij eerlijk en transparant en ontvang je van ons feedback op een eventuele afwijzing (waar we niet van uitgaan natuurlijk).