Brand Manager (40 uur) (VERVULD)

The Job: Brand Manager (40 uur)
Vacaturenummer: BRM_01052018

Start: 06-2018 / Procedure aanvang week 18/18 / 3 gesprekken / Assessment vereist

The employer: HIP, HOT and HAPPENING dat omschrijft onze opdrachtgever het beste. Enkele jaren geleden begonnen binnen de energiesector zijn ze nu al uitgegroeid tot een bedrijf dat meedoet in de top. Ze zijn inmiddels de jas van start-up wel ontgroeid en staan nu voor de transitie naar een grote speler. Om dit kracht bij te zetten zijn zij opzoek naar iemand die het merk wil, en kan, vertegenwoordigen. Iemand die als ambassadeur de filosofie van het merk en product uitdraagt.

What’s the job: Beurzen, netwerken, presentatie, content, offline marketing, klanten, leads, vrienden, familie, je weet ze allemaal warm te krijgen voor het merk en het product. Als je dat kunt ben je de persoon die onze opdrachtgever zoekt. Je zorgt dat het merk overal goed belicht word en dat de juiste boodschap uitgedragen word. Je werkt zeer nauw samen met de afdeling sales en marketing en maakt deel uit van het MT. Je ventileert creatieve (maar haalbare) ideeën naar het management. Je schrijft business cases om jouw idee kracht bij te zetten en speelt in op de laatste trends.

The characteristics:

➢ Opereert inEnergiesector
➢ HoofdkantoorRandstad
➢ Vestigingen1
➢ Medewerkers82 and counting…
➢ Afdelingen5
➢ KenmerkenInformeel. creatief, saamhorig
➢ PluspuntenEen grote verantwoordelijkheid

The Demand: Je bent een netwerker maar naast prater ook absoluut een doener. Je stelt de juiste business cases op, bent creatief en weet van onmogelijk mogelijk te maken. Je weet energie hip te maken en staat achter het concept van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Klakkeloos bevelen overnemen is niets voor jou en gaat graag de weg van ongebaande paden op. Je bent van nature enthousiast en weet iedereen mee te krijgen (niet irriteren dus). Je hebt een achtergrond in de sales en marketing en bent op de hoogte van de laatste trends. Je bent intellectueel sterk en kunt dit goed vertalen naar papier. Tot slot ben je punctueel, doorzetter en ben je een klein beetje “alle dagen heel druk”.

The Offer: Groei! En daar mag jij deel van uitmaken en zelfs daarin bijdragen! Een echte uitdaging die niet gaat over geplaveide plavuizen. Het wiel opnieuw uitvinden mag maar, wel in overleg. Je ontvangt een prima salaris, auto van de zaak, laptop, telefoon en goede koffie (of thee). Vakantie hoort er zo nu en dan bij als je zo druk bent dus je ontvangt 26 vakantiedagen. Iedere vrijdag is er een borrel (die jij organiseert) en elk kwartaal is er een team-uitje (iedere keer georganiseerd door een ander). Je moet het niet vervelend vinden om af en toe deel te nemen aan beurzen of bijeenkomsten die in de avond worden georganiseerd. Er is een mogelijkheid tot deelname aan een pensioenregeling al ben je hierin vrij. En voor we het vergeten je ontvangt een vergoeding tot 20,00 euro op je sportschoolabonnement, lekker meegenomen!

Roept deze vacature bij jou ook de WOW-factor op?
Reageer via onderstaand formulier en een DEMAND coach neemt binnen 24 uur, op werkdagen, contact met je op. Wil je jouw sollicitatie toch nog even stil houden, geef dan aan dat wij jou s ’avonds mogen bellen, geen probleem bij DEMAND.

Wist je dat DEMAND je ook in de avonduren kan ontmoeten, scheelt je weer een vrije dag opnemen op je werk. Daarnaast zijn wij eerlijk en transparant en ontvang je van ons feedback op een eventuele afwijzing (waar we niet van uitgaan natuurlijk).

Brand