Banqueting Manager (40 uur) (VERVULD)

The Job: Banqueting Manager (40 uur)
Vacaturenummer: BQTM_15052018

Start: 07-2018 / Procedure aanvang week 21/2018 / 3 gesprekken / Assessment vereist

The employer: Gevestigd op een pracht locatie in de omgeving van Rotterdam en werken op absoluut topniveau? Dan is deze opdrachtgever wellicht interessant voor u. Gastvrijheid en vakbekwaamheid zijn van binnen deze organisatie vanzelfsprekend. Hard werken maar wel in een collegiale omgeving met ruimte voor groei geeft een goede samenvatting van de werksfeer aldaar.

What’s the job: Je begint je dag met de dagelijkse kick-off meeting waarbij je jouw medewerkers tot op het bot motiveert om van deze bijeenkomst een onvergetelijke ervaring te maken. Je coördineert de werkzaamheden op de vloer maar bent ook verantwoordelijk voor onder andere; inkoop, verkoop, functioneringsgesprekken en het onderhoud met leveranciers. Daarnaast maak je deel uit van het MT en lever je een belangrijke bijdrage aan de toekomst(visie) van het hotel. Je zet waar nodig lijnen uit ter vernieuwing van het concept en netwerken is jou niet vreemd. Tevens kun je eens per maand ingeroosterd worden voor de manager on duty functie in het hotel.

The characteristics:

➢ Opereert inHoreca
➢ HoofdkantoorUSA
➢ Vestigingen9
➢ Medewerkers107 and counting…
➢ Afdelingen5
➢ KenmerkenGastvrij, collegiaal en vol passie
➢ PluspuntenOntbijt, lunch en diner op werk (en de beste koffie natuurlijk)

The Demand: Ruime ervaring binnen de Horeca en met name op het gebied van Banqueting of Banquet sales geniet de voorkeur. Je hebt een passie voor gastvrijheid en weet wat de gast nodig heeft zonder dat de gast dit zelf doorheeft. Inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen in de branche vindt jij normaal. Een opleiding in het hotelwezen is een vereiste (MHS/HHS) en leidinggevende ervaring is een absolute pré. Je bent daarnaast een echte motivator en weet het maximale rendement te halen uit je team. Tot slot ben je een bruggenbouwer en weet je de vertaalslag te leggen tussen medewerkers en management.

The Offer: Een veelzijdige baan met opleidings- en doorgroeimogelijkheden te over. Je ontvangt 25 vakantiedagen om af en toe even stoom af te blazen. Onze opdrachtgever betaald voor 50% mee aan jouw pensioenpremie en je ontvangt je sportschoolabonnement retour (maximaal 35 euro). Het salaris (niet geheel onbelangrijk) bedraagt 2.950,00 euro. Tevens maak je aanspraak op een bonus van 6% van het jaarsalaris en heb je natuurlijk recht op 8% vakantiegeld.  

Roept deze vacature bij jou ook de WOW-factor op?
Reageer via onderstaand formulier en een DEMAND coach neemt binnen 24 uur, op werkdagen, contact met je op. Wil je jouw sollicitatie toch nog even stil houden, geef dan aan dat wij jou s ’avonds mogen bellen, geen probleem bij DEMAND.

Wist je dat DEMAND je ook in de avonduren kan ontmoeten, scheelt je weer een vrije dag opnemen op je werk. Daarnaast zijn wij eerlijk en transparant en ontvang je van ons feedback op een eventuele afwijzing (waar we niet van uitgaan natuurlijk).